Blog Magazin Başlıyor!

Birkaç güne kadar hayata geçecek blog magazin takip ettiğimiz birçok blog yazarını daha yakından tanımamıza sağlayacak..

Uzun zamandır üzerinde düşündüğüm bu proje, şuan halletmeye çalıştığımız teknik birkaç detaydann sonra hayata geçecek.

Blog magazin nedir? Biraz daha ayrıntılı anlatayım. Blog camiasındaki tüm arkadaşlar, özellikle blog manşet sayesinde diğer arkadaşların bloglarında yayınladığı yeni yazı ve tariflerden haberdar olabiliyorlar. Hepimizin yakından takip ettiği bloglar var. Belki nadir de olsa birbirleriyle tanışan ve normal hayatta görüşenler de var.. Ama dediğim gibi bunlar nadir. Blogcuların yaşadığı yerler birbirinden farklı şehirler veya ülkeler olabiliyor.
Bizlerinde bu durumda takip ettiğimiz blog yazarlarının yaptığı yemekler ve kendiliğinden yazdıkları haricinde haklarında hiçbirşey bilmiyoruz. Resmini yayınlamayan arkadaşların yüzünü bile bilmiyoruz. Belki birbirimizle sokakta karşılaşıyor bile olabiliriz. Blogcular olarak birbirimize çok kadar yakın ama bir o kadar da uzağız aslında.

Blog magazin de her ay iki yada üç blog yazarı arkadaşımızla röportaj yapıp farklı bir platformda sizlerle paylaşacağım. Her blog yazarına sorulacak aynı sorular muhakkak var, ama ben her arkadaşımıza onun blogu yada kendisiyle ilgili merak edilebilecek yönleriyle alakalı kişiye özel sorular da soracağım. Ve en önemlisi söyleşi yaptığım arkadaşların bir fotoğrafını rica edip birbirimizi süreten de tanımamızı sağlamayı planlıyorum. Bu fotoğraf mutfağında yemek yaparken, pasta veya kurabiye yaparken çektirdiği bir fotoğraf yada herhangi bir ortamda çektirdiği bir fotoğrafı olabilir.

İlk röportajımızı yaptık bile. Hepinizin tanıdığı ve takip ettiği çok aktif bir blog yazarı arkadaşımız... Kim olduğunu merak ettiniz ama şimdilik sürpriz olsun..

8 yorum:

  1. Canım harika bir fikir yüreğine sağlık.İlk arka
    daşım kim sabırsızlıkla bekliycem öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. AyşeGül mutfakta6 Ekim 2009 21:57

    kim?? kim bu şanslı ilk :) merak ettim gerçekten hayırlsıı olsun çok güzel bir fikir blogmanşet sayesinde birbirimizden ahberdar oluyorduk böylesi dahada güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  3. PAPATYA PRENSES6 Ekim 2009 23:59

    Canım merakla bekliyorum ilk şanlsı adayı;)

    Kolaylıklar diliyorum yeni uğraşında ..

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir fikir merakla bekliyorum ilk arkadaşımızı sevgiler

    YanıtlaSil
  5. pembe tatlar7 Ekim 2009 22:48

    Hayırlı olsun canım...
    İlk şanslı kişiyi merak ettim...

    YanıtlaSil
  6. Kolay gelsin Şükran! Ne güzel düşünmüşsün.

    YanıtlaSil
  7. ne hoş bir fikir...tebrik ederim.
    başarılar

    YanıtlaSil
  8. hayırlı olsun video destek video

    YanıtlaSil

 

Elmalı Turta Template by Ipietoon Cute Blog Design