Malzemeler:
- 1 tavuk göğüsü
- 8-10 adet kornişon turşu
- 1 küçük mısır konservesi
- Yarım demet dereotu
- Çeyrek demet maydanoz
- Yarım limon suyu
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- Karabiber, tuz
Yapılışı:
Tavuk göğüsü kaynar suda haşlanır, sudan çıkartılıp soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra didilir veya ince ince doğranır.
Dereotu ve maydanoz ince ince doğranır. turşu ve mısırlarla birlikte tavukların üzerine eklenir.
Küçük bir kasede yağ, limon, tuz ve karabiber karıştırılıp salatanın üzerine dökülür. Karıştırılıp servis tabağına alınır.
güzel ve leziz deneyeceği.ellerine sağlık cnm
YanıtlaSilcok lezzetli olmus ve cok saglikli bir salata
YanıtlaSilellerine saglik
bu sıteye daha yeni bakıyorum.ama süper tarifler var hepsnı denemek ıstıyorum ellerıne saglık.........
YanıtlaSil